la Mima’s @ Swoon Naaiweekend

In het weekend van 24, 25 en 26 februari organiseerde Noor, oprichtster van Swoonfans België en Nederland, een naaiweekend voor het maken van Swoon tassen.

En lucky me, ze vroeg mij of ik het weekend wilde inluiden met een heuse stoffenparty!! Zo vertrokken we vrijdag in de namiddag naar België met een zeer goed gevulde auto vol stoffen.

Bij aankomst werden we ontvangen door twaalf gezellige dames, die op hun beurt hun auto’s aan het uitladen waren met naaimachines, patronen, snijmatten, slaapzakken en nog meer naaigerei.

17124643_10210731121487063_596368749_nDSC00352

Toen de dames eenmaal gesettled waren kon het shoppen beginnen. Iedereen kreeg die avond 10% korting op alle aankopen. Met een keuze uit ruim 100 stoffen van met name Echino, Art Gallery Fabrics, Alexander Henry en Cotton + Steel kon ieder zijn hart ophalen. De nieuwe collectie van Echino sloeg meteen aan. Meest verkochte stoffen van de avond waren dan ook ‘Hill’ in Aqua Blue en ‘Ni-Co Mark’ in Yellow/Aqua Blue. Inderdaad twee prachtige stoffen voor het maken van tassen, eveneens als de rest van de collectie van Echino.

FA-03-50-010a FA-03-90-011a

FA-05-90-010a

Daarnaast was ook de nieuwe rayon print van Cotton+Steel zeer populair: Birch Floral Navy. Hoewel de stof het heel goed doet op foto, bij het zien en voelen van deze stof ben je helemaal opslag verliefd! Heerlijk soepele viscose, ideaal voor het maken van jurkjes, rokjes en blouses. Dus dat wordt gauw een nieuwe rol bestellen, want hij is er al weer bijna doorheen… (Edit: inmiddels in de stof uitverkocht. Een nieuwe rol wordt april/mei verwacht)

 

Dames, bedankt voor de gezellige avond!! Dat jullie veel plezier mogen hebben van jullie nieuwe aanwinsten. En een speciale dank aan Noor voor het organiseren van dit gezellige weekend!!

Voor een volgende editie hou ik me graag aanbevolen, niet alleen als sponsor/stofleverancier, maar zeker ook als deelneemster!

Voor meer leuke blog items over dit weekend, neem vooral eens een kijkje op de blogs van deze deelneemsters:

Noor: http://quiroandme.blogspot.nl/201702/swoonfans-naaiweekend.html

Cindy: http://cindygodts.blogspot.nl/2017/03/swoonfans-naaiweekend-februari-2017.html

Carolien: http://madebycaro.blogspot.nl/2017/02/swoon-naaiweekend.html

 

Organiseer jij ook een naaiweekend? Of wil je ook eens een stoffenparty houden met je naailes of vriendinnen? Kijk dan op https://www.lamimas.nl/thuisparty voor het boeken van een stoffenparty.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *