Nieuwe data markten 2015

Alles aan mijn werk vind ik leuk. Op een minor detail na (de bergen administratie die komen kijken bij een eigen zaak), vind ik eigenlijk alles leuk. Heel heel erg leuk zelfs! En van al die leuke dingen, vind ik het bezoeken van markten toch wel één van de allerleukste!!

In het najaar van 2014 begon ik met de eerste markten. Hier en daar wat uitgeprobeerd, voorzichtig kijken of het iets is wat bij me past. Maar inmiddels ben ik de dagen aan het aftellen tussen twee markten! En iedere keer duurt het weer te lang.

la Mima's - Zelfgemaakte Markt Den Bosch 2014

la Mima’s – Zelfgemaakte Markt Den Bosch 2014

Natuurlijk heb ik ook dagen gehad waarbij ik bijna wegwaaide of mijn spullen moest redden van flinke buien. Maar de sfeer is altijd zo gezellig. Er heerst een saamhorigheid onder de deelnemers, tips worden gedeeld, de buurman die je wat koffie brengt en dan heb ik het nog niet eens over de mensen die er hun vrije dag besteden! Iedereen die langs loopt is in een opperbeste stemming, staan open voor een praatje en luisteren oprecht naar jouw verhaal achter je kraam. Dat alles voorzien van lekkere (vaak biologische) hapjes en drankjes en leuke live muziek. Zonnetje erbij en ik heb het ultieme vakantiegevoel! En dat terwijl ik ‘aan het werk ben’…

8August

Nu de zomer eraan komt, begin ik een beetje te balen dat de helft van het seizoen er al weer op zit. Gelukkig heb ik nog een plekje weten te bemachtigen in Amsterdam tijdens de Sunday Market op zondag 2 augustus.

Daarna heb ik even een pauze. Voor het eerst zie ik op tegen een zomerstop. Geen nieuwe stofjes binnen krijgen, geen naaimachine en geen markten! Maar wel weer even vrij van administratiove taken. 🙂

Gelukkig pakken we nadat we de vakantiespullen hebben uitgepakt, de auto gewoon weer in, maar dan met al mijn fijne stofjes en accessoires! Op zondag 30 augustus ben ik namelijk weer te vinden op de SUPERMARKET Maastricht. Ik was er de allereerste editie bij, maar wat hadden die meiden een leuke markt neergezet! Met heel veel leuke kraampjes, lekkere hapjes en drankjes onder het genot van lokale muziekhelden. Tijd om weer terug naar het zuiden af te reizen dus!

11082372_855151281223734_7624605459368758009_o10835460_855153367890192_5429515469417220667_o

P.S. De agenda voor het najaar is nog niet rond. Maar reken er maar op dat er nog meer data bij komen. Updates zijn altijd als eerste te vinden op https://www.lamimas.nl/agenda.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *