Een Thor in stijl

Pfff, ik zie dat het al weer veel te lang geleden is dat ik iets schreef. En dat terwijl bloggen hoog op mijn lijst stond voor 2016… Gelukkig is het jaar nog niet voorbij, dus gaan we weer verder waar we gebleven waren.

Normaal kan ik niet verder dan een paar uur vooruit kijken. ’s Morgens is het vaak nog een verrassing wat de rest van de dag gaat brengen. Laat staan de rest van de week.

Alleen met stoffen werkt het gelukkig net iets anders bij mij. Ik zie een stof en moet er gelijk mee aan de slag. Vaak heb ik al gelijk een idee erbij wat ik er van wil maken en ongeacht het seizoen, begin ik gewoon.

fa-08-10-002dZo ook met deze coole cactusstof. Het was nog 30+ graden. Maar ik moest en zou een sweater maken voor één van de kinderen. En nu heb ik de smaak te pakken en ben ik dus gewoon nu al -op de eerste dag van de herfst- aan de wintercollectie begonnen van de kinderen! Eens wat anders dan in de Kerstvakantie starten…

 

 

Voor de sweater pakte ik een patroon die ik al langer op mijn lijstje had staan: Thor uit LMV (mrt/apr 2016). Zoals ik wel vaker gemerkt heb bij la Maison Victor vallen de kinderpatronen vrij kort. Ik heb niet heel lange kinderen, maar toch ontkom ik er iedere keer niet aan de mouwen en het lijfje te verlengen.

Voor de stofkeuze viel ik als een blok voor deze combi van twee heerlijke katoenen fleece stoffen van Poppy (OEKO-TEX).

Mouwen en zakje: Cool Cactus – Cotton Fleece

Lijfje: Speckles Ocher – Cotton Fleece

fa-08-10-002a fa-08-20-002a

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *