DIY – stoel pimpen

Al even hadden we deze stoel staan. Voor een prikkie bij Kringloop Tilburg gevonden.

Zoals ik al in eerdere post vermeldde, had ik me voorgenomen de kerstvakantie ook eens aan nuttige huis-, tuin- en keukenprojecten te besteden, in plaats van alleen zakelijk met stof bezig te zijn. Na de sweater van zoonlief was het dus tijd voor mezelf.

Nee, nog steeds geen jurk. Die gaat er echt komen in 2016! Maar eerst dus de stoel. Die blokkeerde al even de doorgang in de garage.

De stoffen van Echino vind ik echt prachtig voor in je interieur. De kleuren, de composities, de ietwat gewaagde prints… Dus voor deze stoel waren we er al snel uit: Hidden Animals – Black. Ik had al eens voor een klant stoelen opnieuw bekleed met de roze variant en wist dus hoe mooi de stof het doet als zitting van een stoel.

Zo gezegd, zo gedaan. De stoel had geen vulling, dus hebben we er zelf een laagje schuimrubber van 25 mm tussen gezet. Dat zit wel zo lekker zacht. Zelf ben ik wel zo’n tut dat ik de stof eerst lock. Vaak ziet de onderkant van stoelen er niet uit en hangen de rafels er aan. Niet als ik een stoeltje vermaak dus! 😉

Daarna een kwestie van de nietmachine pakken, alles netjes nieten en KLAAR!!

LM-10-99-001

Op naar het volgende project. Misschien toch dat jurkje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *